Coronavirus: aangepaste bijeenkomsten en sectorspecifieke vragen

De Vwvw volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het nieuwe coronavirus. Daarom zullen de geplande bijeenkomsten van vorm veranderen of verplaatst worden. Ook geven we graag antwoord op sectorgerelateerde werkgeversvragen rondom het coronavirus.

Bijeenkomsten

Op dit moment wordt er per bijeenkomst bekeken of deze helemaal wordt geannuleerd of online/telefonisch doorgang kan vinden. Ieder agenda-item wordt aangevuld met informatie over het annuleren of online/telefonisch doorgaan van de bijeenkomst. Iedereen die al aangemeld is voor een bijeenkomst wordt ook via e-mail op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen rondom die bijeenkomst.

> Vwvw-agenda

Sectorspecifieke vragen

Naast de richtlijnen van het RIVM kan het best zijn dat je als werkgever/P&O'er sectorspecifieke vragen hebt met betrekking tot het coronavirus. Je kunt je vragen mailen naar Rianne Becht (rbecht@vwvw.nl) en Arjan Guijt (aguijt@vwvw.nl). Zij verzamelen alle vragen en zetten deze mét de antwoorden in een Q&A (question & answer). Alle vaste contactpersonen bij de werkgevers ontvangen deze Q&A.