ga naar de hoofdinhoud

Functiewaardering - FuWater

Sinds 2010 geldt in de sector waterschappen één systeem voor functiewaardering, het systeem FuWater. Dit geautomatiseerde functiewaarderingssysteem is in beheer bij de Human Capital Group.

Human Capital Group levert bij FuWater diensten zoals opleidingen en het opstellen en waarderen van functies. Centraal zijn met Human Capital Group afspraken gemaakt over het tarief voor deze diensten.

Herhalingstraining FuWater

Je kunt je kennis voor FuWater actueel houden of opfrissen met een dag training bij de Human Capital Group. In 2023 vinden de trainingen plaats op de volgende dagen, klik op een datum voor meer informatie over het programma, kosten en inschrijven.

Volledige training en Incompanytraining FuWater

Het is voor HR-adviseurs die nog niet gecertificeerd zijn mogelijk om via Human Capital Group de volledige FuWater-training te volgen. Ook biedt Human Capital Group incompanytrainingen aan. Bij interesse kan contact op worden genomen met Jos Brands, managing Consultant bij Human Capital Group. 

  • jbrands@humancapitalgroup.nl
  • 06 11 04 17 16

Op al deze trainingen zijn de Algemene Voorwaarden van Cohedron B.V. van toepassing. De Algemene Voorwaarden zijn kosteloos op te vragen via info@humancapitalgroup.nl. Verder zijn de Algemene Voorwaarden te vinden op www.cohedron.nl en zijn deze gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 69684561.

Functiebeschrijvingen

In de cao Werken voor waterschappen hebben sociale partners procedureafspraken gemaakt voor het beschrijven van functies (artikel 3.1.6 en verder). Daarnaast is in de cao in een conversietabel (artikel 3.1.5) de vertaling van de functierangorde (punten in FuWater) naar salarisschalen vastgelegd.

Peilstok