Agenda

In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 wordt per bijeenkomst bekeken of deze wordt verplaatst, of online doorgaat. Wanneer hier meer over bekend is wordt het bovenaan het agenda-item vermeld. Als een bijeenkomst waar je voor bent aangemeld niet doorgaat, word je altijd persoonlijk bericht.

Agenda
dec

Wnra-module Procesrecht (de training is vol)

- De training is vol, had je wel graag mee willen doen? Maak dat dan kenbaar via info@vwvw.nl, bij genoeg animo organiseren we een nieuwe training -
In deze online module staat het procesrecht centraal. Hoe moet er na 2020 worden geprocedeerd in het civiele arbeidsrecht? De module bestaat uit twee dagdelen en is bedoeld voor medewerkers van afdelingen P&O/HR (adviseurs, beleidsmedewerkers), (arbeids-) juristen bij afdeling P&O/HR of juridische zaken.

Lees meer
Agenda
dec

Bestuursvergadering

Het bestuur van de Vwvw geeft leiding aan de vereniging. Het is de taak van het bestuur om de doelen van de vereniging te behalen. Het belangrijkste doel van de Vwvw is om te zorgen dat er een Cao Werken voor waterschappen is, waar werkgevers en werknemers achter kunnen staan.

Lees meer