Nieuws

Nieuws

Cao-onderhandelingen: eerste cao-overleg van 2021

In februari hebben de vakbonden CNV Overheid en FNV Overheid en de werkgeversdelegatie de cao-onderhandelingen hervat. Hoewel partijen er nog niet uit zijn, is er wel voldoende basis om verder te praten.

Lees meer
Nieuws

Aa en Maas wint FUTUR proof award 2021

Tijdens FUTUR LIVE! op 21 januari is waterschap Aa en Maas verkozen tot FUTURPROOF organisatie 2021. De FUTURPROOF-award wordt uitgereikt aan de organisatie die de meeste ontwikkelingen maakt op het gebied van jongeren aantrekken en behouden en inspelen op de toekomst.

Lees meer
Nieuws

Cao-onderhandelingen: laatste cao-overleg van 2020

Begin december hebben de vakbonden CNV Overheid en FNV Overheid en de werkgeversdelegatie het laatste cao-overleg voor dit jaar gevoerd. Op basis van voorbereidend werk in diverse werkgroepen naderen partijen elkaar met kleine stapjes op inhoud.

Lees meer
Nieuws

Sluit je aan bij een collectieve zorgverzekering

Een goede zorgverzekering is de basis voor goede zorg. De Vwvw heeft daarom collectieve zorgcontracten afgesloten met IZA, CZ en Menzis.

Lees meer
Nieuws

Waterschap Aa en Maas genomineerd voor FUTURPROOF award 2021

De FUTURPROOF award wordt ieder jaar uitgereikt aan de overheidsorganisatie die voorop loopt met verjonging en toekomstgericht is. De drie finalisten voor de FUTURPROOF award 2021 zijn bekend en waterschap Aa en Maas is één van hen!

Lees meer
Nieuws

Cao-onderhandelingen: stand van zaken

De cao-onderhandelingsdelegatie van de Vereniging werken voor waterschappen heeft de eerste gesprekken gevoerd met vakbonden FNV Overheid en CNV Overheid over de nieuwe cao Werken voor waterschappen.

Lees meer
Nieuwsarchief