Nieuws

Nieuws
VWVW Logo

Ondersteuning Vwvw nu echt naar WENB

In april werd het al aangekondigd, maar nu is het echt zo ver. Op 1 juli gaat de WENB de Vwvw ondersteunen op het gebied van onder andere arbeidsvoorwaarden, communicatie, financiën en secretariaat.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Wetswijzigingen per juli en augustus 2022

1 januari en 1 juli zijn de momenten waarop (de meeste) wetswijzigingen worden doorgevoerd. Ook op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht. Dit jaar treden er ook wetten in werking in augustus. In dit bericht vind je een overzicht met de veranderingen per juli of augustus 2022.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Terugkoppeling Algemene Ledenvergadering juni

Op 23 juni 2022 heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Vwvw vergaderd. In deze vergadering hebben de leden kennis gemaakt met de werkgeversvereniging WENB die vanaf 1 juli 2022 de Vwvw gaat ondersteunen bij al haar werkzaamheden en activiteiten. Door deze nieuwe ondersteuning moest het Huishoudelijk Reglement van de Vwvw worden gewijzigd. De ALV heeft hiermee ingestemd.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Definitief akkoord cao Werken voor waterschappen 2022

De leden van de Vereniging werken voor waterschappen (Vwvw) en de leden van de vakbonden FNV en CNV hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat. De derde cao Werken voor waterschappen is nu definitief. De cao heeft een looptijd van 1 jaar, met terugwerkende kracht van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Cao-tafel 12 en 13 mei: puntjes op de 'i' onderhandelingsresultaat en cao 2023

Op 12 en 13 mei hebben werkgevers en de vakbonden elkaar opnieuw gesproken. Op de agenda stonden een aantal onderwerpen, waaronder de tekst van het bereikte onderhandelingsresultaat.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Onderhandelaarsresultaat cao Werken voor waterschappen 2022 bereikt

De Vereniging werken voor waterschappen (Vwvw) en vakbonden FNV en CNV hebben op 13 april 2022 een onderhandelaarsresultaat bereikt. Dit resultaat wordt met positief advies voorgelegd aan de achterbannen.

Lees meer
Nieuwsarchief