Nieuws

Nieuws

Nominatieperiode geopend: Jonge Ambtenaar van het Jaar en de FUTURPROOF-award

Stichting FUTUR organiseert de verkiezing voor de Jonge Ambtenaar van het Jaar en nominatieperiode is geopend! Als werkgeversvereniging weten wij als geen ander dat medewerkers het belangrijkste onderdeel van een organisatie zijn. Daarom dragen wij een warm hart toe aan initiatieven die deze medewerkers, in dit geval de jonge ambtenaren, in het zonnetje zetten.

Lees meer
Nieuws

Vragen over arbeidsvoorwaarden?

Sinds deze maand wordt de functie van adviseur arbeidsvoorwaarden bij de Vwvw vervuld door drie personen. Heb je een vraag over arbeidsvoorwaarden? E-mail je vraag dan naar arbeidsvoorwaarden@vwvw.nl, alle 3 de adviseurs hebben toegang tot die mailbox.

Lees meer
Nieuws

Forse stijging van de pensioenpremies 2021 verwacht

-Van het ZPW hebben wij het volgende bericht ontvangen-
ABP verwacht dat het ouderdoms- en nabestaandenpensioen per 1 januari 2021 stijgt met 1,7%-punt van 24,9% naar 26,6%. Ondanks alle inspanningen is het niet gelukt om de premiestijging te voorkomen.

Lees meer
Nieuws

Totale banenafspraak 2019 gehaald

De doelstelling om in 2019 55.000 banen te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking bij reguliere werkgevers, is met 61.615 extra banen ruim gehaald, met dank aan de marktsector. Dit staat in de jaarlijkse meting van de Banenafspraak.

Lees meer
Nieuws

Nieuwe aanbesteding collectieve zorgverzekering

Eind dit jaar lopen de collectieve zorgverzekeringen met IZA (VGZ), CZ en Menzis af. VNG, IPO, WSGO en Vwvw hebben als koepels besloten om gezamenlijk op te trekken bij een nieuwe aanbesteding om te komen tot een mantelovereenkomst voor een nieuwe collectieve zorgverzekering.

Lees meer
Nieuws

Paritaire Werkgroep Duurzaam Werken

De aanwezigheid van het coronavirus heeft geleid tot een versnelling in de ontwikkelingen rond werken vanuit huis. Thuiswerken zal een structureel bestanddeel van het werkzame leven blijven. Daarnaast is binnen de Vereniging werken voor waterschappen ongeveer tegelijkertijd een ambitie neergelegd om te komen tot een duurzame cao.

Lees meer
Nieuwsarchief