Nieuws

Nieuws

Waterschappen zijn 25e op lijst 'Favoriete Werkgevers van 2019'

De waterschappen zijn 25e geworden op de lijst 'Favoriete Werkgevers van Hoogopgeleid Nederland'.

Lees meer
Nieuws

Kabinet, werkgevers en vakbonden sluiten principeakkoord pensioenen

Op 5 juni is het principeakkoord over een toekomstbestendig en evenwichtig pensioenstelsel gepresenteerd door het kabinet samen met werkgeversorganisaties, werknemersorganisaties en de Sociaal Economische Raad (SER).

Lees meer
Nieuws

Samenwerking versterkt Zelfstandige Publieke Werkgevers (ZPW)

De sectororganisaties van de decentrale overheden en het onderwijs hebben hun samenwerking in de Zelfstandige Publieke Werkgevers (ZPW) versterkt door oprichting van een eigen stichting. De oprichting is vandaag officieel bekrachtigd.

Lees meer
Nieuws

Eerder aanleveren loonaangifte loont

De oproep van de Belastingdienst aan werkgevers om de loonaangifte direct na het verstrekken van de loonstrook in te dienen heeft geholpen. De oproep was een bijlage bij de Aangiftebrief Loonheffingen 2019. Sinds deze oproep is er sprake van een gestage toename van het aantal loon-, pensioen- en uitkeringsgegevens dat binnen de gewenste termijn wordt ontvangen.

Lees meer
Nieuws

Inzicht in je financiële situatie, nu en later

Goed inzicht in je financiële situatie helpt je bij het maken van beslissingen. Beslissingen over je privé leven en beslissingen over je loopbaan. Bij de waterschappen vinden we het belangrijk dat je zelf goed inzicht hebt in je eigen financiële situatie.

Lees meer
Nieuws

Wnra informatie van de rijksoverheid

Lees meer
Nieuwsarchief