Nieuws

Nieuws

Mary Scholtus nieuw bestuurslid Vwvw

In de online ledenvergadering van 3 april hebben de leden van de Vereniging werken voor waterschappen unaniem ingestemd met het voorstel om Mary Scholtus per direct als nieuw bestuurslid te verwelkomen.

Lees meer
Nieuws
logo

Verkiezingen Overheidsmanager en Beste Overheidsorganisatie van 2020 geopend

Nederland bevindt zich in een roerige periode. Overheidsorganisaties nemen belangrijke besluiten die invloed hebben op de gehele Nederlandse samenleving op korte en lange termijn. Welke manager of organisatie is in staat om op een juiste manier in te spelen op deze complexe opgaven? Vanaf nu is het mogelijk om kandidaten te nomineren voor Overheidsmanager van het Jaar en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020.

Lees meer
Nieuws

Coronavirus: aangepaste bijeenkomsten en sectorspecifieke vragen

De Vwvw volgt de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het nieuwe coronavirus. Daarom zullen de geplande bijeenkomsten van vorm veranderen of verplaatst worden. Ook geven we graag antwoord op sectorgerelateerde werkgeversvragen rondom het coronavirus.

Lees meer
Nieuws

Hoe zit het: ben je vrij op 5 mei?

Elk jaar is het weer een veelgehoorde vraag: “Heb ik 5 mei een vrije dag?” Zeker dit jaar, nu de bevrijding van Nederland 75 jaar geleden was, wordt die vraag veel gesteld. Hoe zit het?

Lees meer
Nieuws

Werkbezoeken van start

Het eerste werkbezoek van 2020 vond plaats bij waterschap Hollandse Delta. Dit waterschap maakt momenteel een grote transitie door en groeit van 500 naar 600 medewerkers, waarbij bewust wordt gekozen voor het inzetten op interne vacaturevervulling. Daarnaast verandert de verhouding tussen werkgever en werknemer; deze is steeds meer gericht op wat de medewerker nodig heeft om het werk goed te kunnen doen.

Lees meer
Nieuws

Aanvulling cao-afspraken over klachten en geschillen

Op advies van de geschillencommissie is door de cao-partijen besloten om de regeling ‘Klachten en geschillen’ (bijlage 1 van de cao), tussentijds te wijzigen. De tussentijdse wijziging geldt sinds 1 februari.

Lees meer
Nieuwsarchief