ga naar de hoofdinhoud

Nieuws

Nieuws
VWVW Logo

Ontwikkeling sectoraal actieplan arbeidsmarktprofilering

Door A&O fonds Waterschappen en de Vereniging werken voor waterschappen (Vwvw) is, in afstemming met de Unie van Waterschappen (UvW), onlangs opdracht gegeven voor het ontwikkelen van een sectoraal actieplan arbeidsmarktprofilering. Het actieplan dient een uitgebalanceerd palet aan activiteiten op te leveren die de bekendheid met het werken voor waterschappen vergroot.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

AOW-leeftijd ongewijzigd in 2029

De leeftijd waarop mensen AOW ontvangen blijft in 2029 ongewijzigd op 67 jaar en drie maanden. Dat schreef minister Schouten van armoedebeleid, participatie en pensioenen aan de Tweede Kamer.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Interview met vakbondsbestuurders: de dynamiek van duurzame ontwikkelingen en arbeidsvoorwaarden in de waterschapssector

De cao zorgt voor een goed pakket van arbeidsvoorwaarden voor medewerkers in de sector. Maar met diezelfde cao kun je ook nieuwe ontwikkelingen stimuleren. Aan het woord zijn Yoram Bovenkerk, bestuurder bij de FNV en Arno van Voorden, bestuurder bij het CNV.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Een collectieve zorgverzekering in 2024? Dat kan!

De Vwvw heeft contracten afgesloten met 3 verzekeraars: CZ, IZA en Menzis. Alle medewerkers die werkzaam zijn in de sector waterschappen kunnen daardoor ook in 2024 gebruik maken van het collectieve zorgaanbod.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Interessante webinars en inspiratiedag zorgverzekeraars

Op 14 november, 23 november en 30 november verzorgen de zorgverzekeraars uit ons collectief een aantal leuke webinars en een inspiratiedag.

Lees meer
Nieuws
VWVW Logo

Geslaagd Vitale Sectoren Festival!

Op donderdag 5 oktober vierden we goed werkgeverschap met 300 leden uit de sectoren energie, netbeheer, recycling & milieu, drinkwater, waterschappen en telecom.

Lees meer
Nieuwsarchief