Deelname aan actie arbeidsongeschiktheidsverzekering sector waterschappen

We informeerden je de afgelopen tijd over de unieke actie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. In samenwerking met WENB en Loyalis was er een speciale informatiecampagne rondom arbeidsongeschiktheid voor leden van de Vwvw.

Per 1 mei 2023 hogere korting

Loyalis geeft een extra korting op de verzekering aan de Vwvw-leden die hun medewerkers hebben geattendeerd op de AOV. Deze korting is afhankelijk van het aantal werkgevers van de Vwvw die hebben deelgenomen aan de actie. De korting is vastgesteld op 21%. Per 1 mei 2023 geldt deze hogere korting voor alle verzekerde medewerkers. Ook nieuwe medewerkers met een AOV krijgen de hogere korting. Loyalis informeert de betreffende organisaties in mei per brief.

Voor werkgevers

Ben je werkgever? Geef de aangepaste premiepercentages dan zo snel mogelijk door aan je salarisadministratie. Informeer daarna zelf je medewerkers over de verlaging van de premie. Zij ontvangen hierover geen brief van Loyalis.

Meer informatie

Gemist over welke actie dit bericht gaat? Je vindt meer informatie op de website van Loyalis. Deelnemen is helaas niet meer mogelijk.

> actiepagina Loyalis