ga naar de hoofdinhoud

Geslaagd Vitale Sectoren Festival!

Op donderdag 5 oktober vierden we goed werkgeverschap met 300 leden uit de sectoren energie, netbeheer, recycling & milieu, drinkwater, waterschappen en telecom.

Het was een prachtig festival voor en door mensen die dag-in-dag-uit werken aan alles wat vanzelfsprekend lijkt. Het opladen van je telefoon, schoon kraanwater, inzameling en recycling van afval, internet en droge voeten. Dat vraagt om vitale medewerkers. Die gezond, veilig en met plezier kunnen werken en blijven werken. Tijdens het Vitale Sectoren Festival wisselden we uit hoe we dat doen en hoe het nog beter kan. Want, vitale mensen maken onze vitale sectoren!

Wij zijn trots op onze sectoren én op de 8,6 als gemiddeld rapportcijfer, waarmee de deelnemers ons festival beoordeelden.

Het festival (her)beleven?

We vertoonden een animatiefilm, waarin de verschillende vitale sectoren tot leven kwamen. Na afloop kregen we meerdere enthousiaste reacties op deze animatie en de vraag of we deze konden delen. Bijvoorbeeld om te gebruiken tijdens de on-boarding van nieuwe medewerkers. Leuk, daar dragen wij natuurlijk graag aan bij!

We lieten ook een mooie aftermovie maken, zodat we de dag allemaal nog een keer kunnen (her)beleven. Kijken jullie mee?

Geïnspireerd geraakt? Bezoek een van onze volgende bijeenkomsten of neem contact op met onze adviseurs. Graag tot ziens!

Vitale Sectoren Festival