ga naar de hoofdinhoud

Interessante webinars en inspiratiedag zorgverzekeraars

Op 14 november, 23 november en 30 november verzorgen de zorgverzekeraars uit ons collectief een aantal leuke webinars en een inspiratiedag.

De webinars en bijeenkomst zijn gericht op HR professionals, maar anderen zijn ook welkom. Meld je rechtstreeks aan via onderstaande links/emailadressen.

Menzis - Webinar Goede voornemens, en dan? (dinsdag 14 november)

Medewerkers die vitaal zijn, zijn productiever en meer betrokken. Zij ervaren meer werkgeluk. Hoe kunt u daaraan bijdragen als werkgever? Met uw vitaliteitsbudget kunt u nog dit jaar interventies inzetten om uw medewerkers te stimuleren om te werken aan hun leefstijl. Met goede voornemens wachten we niet tot het nieuwe jaar! Laat u inspireren:
 

Het programma (13:00-14:00 uur)

  • Ontwikkelingen in de zorg - Wouter Bos, Bestuursvoorzitter Menzis
  • Hoe motiveert u medewerkers en hoe faciliteert Menzis hierbij – Maaike Fischer, Register Consultant Duurzame inzetbaarheid
  • Tools en interventies, Arla Krikke, Consultant Vitaliteit & werkgeluk Vital Workplace én een praktijkvoorbeeld van gemeente Zoetermeer
  • Uw vitaliteitsbudget, inspiratie en financiering – Anneke Rens, Strategisch Adviseur Gezondheidsmanagement

Aanmelden: Stuur een e-mail naar vitaliteit@menzis.nl en vermeld daarin uw naam, functie en organisatie. Enkele dagen van tevoren ontvangt u een e-mail met de link zodat u kunt deelnemen aan het webinar.

IZA - Kom ook naar de inspiratiedag IZA Vitaal en Duurzaam bij VGZ in Arnhem (donderdag 23 november)

Wat kun je verwachten? Je krijgt vanuit verschillende invalshoeken de laatste ontwikkelingen op het gebied van inzetbaarheid en het bevorderen van gezondheid van je medewerkers.

Bijvoorbeeld door de inzet van het vitaliteitsbudget, het optimaal gebruiken van jouw werkomgeving of door inzichten van onze nieuwe wetenschappelijk onderbouwde methode.

En laat je inspireren en ontdek het gezondste kantoor van Nederland!

> Bekijk het volledige programma

Wil je ook bij de inspiratiedag zijn?

> Meld je dan hier aan

CZ verzorgt ook dit jaar weer een webinar met als thema: Sturen op bevlogenheid (donderdag 30 november)

Fenne van den Bos van Werkdesignlab Vivic neemt je mee in hoe je op bevlogenheid kunt sturen en wat dit kan betekenen voor de werkdruk van de medewerkers. Hoe kun je medewerkers proactief aan de eigen bevlogenheid laten werken en wat kan je als HR afdeling hierin betekenen, hoe krijg je flow in je organisatie? Ben je nieuwsgierig kijk dan het webinar op 30 november van 13:30 tot 14:15 uur.

Wil je heb webinar volgen? Laat het weten aan esther.van.de.laar@cz.nl. Dan sturen we de link toe, of zet het al in je agenda met deze link https://youtube.com/live/B3dSe6wtj_M?feature=shareMet deze link heb je 30 november direct toegang tot het webinar.