ga naar de hoofdinhoud

Je pensioen in zicht? Check het Geldplan Pensioen!

Je pensioen in zicht? Dan komt er veel op je af. Daarom heeft het Nibud een Geldplan Pensioen ontwikkelt. Dit Geldplan laat je zien welke keuzes je hebt. En zet voor je op een rij hoe je het goed regelt. Het resultaat is een overzichtelijk actieplan afgestemd op jouw wensen.

Geldplan Pensioen

Met het Geldplan Pensioen inventariseer je jouw situatie en de keuzes die je wil maken. Je krijgt praktische raad en acties waarmee je direct aan de slag kunt. Zo weet je zeker dat je zo goed mogelijk bouwt aan jouw pensioen.

Persoonlijk actieplan

Je maakt gratis en anoniem gebruik van het Geldplan Pensioen. In ongeveer vijftien minuten maak je een grondige analyse. Het resultaat is een persoonlijk actieplan voor jouw toekomstige pensioensituatie. Gebruik de uitkomsten om zelf tot besluiten te komen of als voorbereiding op een gesprek met een financieel adviseur.

> naar het Geldplan Pensioen

Over Nibud

Het Nibud is een onafhankelijke stichting die informeert en adviseert over de financiën van huishoudens. Het Nibud is een van de initiatiefnemers van Startpunt Geldzaken, waar het Geldplan Pensioen onderdeel van is. Er zijn ook andere geldplannen. Onder andere: ‘Kom uit de geldzorgen!’, ‘Werkeloosheid’ en ‘Scheiden’.

> meer over alle verschillende geldplannen