Onbeperkte Denkers: 5 leden ondertekenen commitment

Binnen de sector waterschappen ondertekenden al 5 organisaties het commitment Onbeperkte Denkers: hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, GBLT, hoogheemraadschap van Rijnland, waterschap Zuiderzeeland en waterschap Noorderzijlvest. Met deze ondertekening laten de organisaties zien dat ze serieus werk maken van de banenafspraak.

Het ondersteuningsprogramma ‘Onbeperkte Denkers sector waterschappen’ is een initiatief van het A&O fonds Waterschappen in samenwerking met de Vereniging werken voor waterschappen en de vakbonden FNV en CNV. Het initiatief is gericht op belanghebbenden op sectorniveau en binnen organisaties en faciliteert en ondersteunt bij het realiseren van de taakstelling rond de Wet Banenafspraak. Er wordt nauw samengewerkt met het Platform inclusiviteit.

> naar de website van Onbeperkte Denkers

Onbeperkte Denkers 5 ondertekenaars

Week van de diversiteit

In de Week van de Diversiteit (4 tot en met 8 oktober) organiseert Onbeperkte Denkers allerlei activiteiten om op sprankelende wijze aandacht voor diversiteit en inclusie te vragen. Ze dagen je uit om uit je comfortzone te stappen en met tips en tools direct onbeperkt en inclusief aan de slag te gaan!  Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten.

> meer informatie en aanmelden

Online Onbeperkte Denkers lunchbijeenkomst 

Speciaal voor medewerkers van de organisaties in de sector waterschappen organiseert Onbeperkte Denkers op woensdag 6 oktober van 12.00 - 13.00 uur een online lunchbijeenkomst. Spar met collega’s uit de sector over hoe het programma Onbeperkte Denkers jou en je organisatie kan ondersteunen. Met elkaar delen we inzichten, ervaringen, tips en tops.

> meld je aan voor de lunchbijeenkomst

Op de hoogte blijven? 

Denk jij ook in kansen en mogelijkheden? Geloof je in baan- en ontwikkelingsperspectief voor iedereen? Je bent van harte welkom bij de beweging van Onbeperkte Denkers sector waterschappen. Dan blijf je via de nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen, activiteiten en meer. 

> aanmelden Onbeperkte Denkers