Online masterclass in plaats van Dag en Nacht van de integriteit

De Dag en Nacht van de integriteit vormen sinds 2017 jaarlijks samen hét jaarcongres op het gebied van integriteit en integriteitsbevordering in de publieke sector. Helaas gaat het evenement dit jaar niet door vanwege het coronavirus. Wel is er een vervangende online masterclass.

Op 24 september 2020 tussen 15.30 tot 17.00 is online het gratis webinar 'Ethisch leiderschap. Morele uitdagingen voor leidinggevenden post-corona' te volgen. Het wordt verzorgd door prof. dr. Zeger van der Wal, hoogleraar Ien Dales Leerstoel aan de Universiteit Leiden, en het Centrum Arbeidsverhoudingen Overheidspersoneel (het CAOP).

Voor wie?

Het webinar is met name bedoeld voor leidinggevenden/overheidsmanagers in het publieke domein.

Inhoud webinar

In korte tijd is de coronacrisis uitgegroeid tot een potentieel zeer ontwrichtende, wereldwijde systeemcrisis met economische, politieke, morele en maatschappelijke dimensies. Overheden reageren hierop met allerlei noodmaatregelen. Wat betekent dat voor leidinggevenden in het publieke domein en wat vraagt het nieuwe normaal van hen in termen van leiderschap? Tijdens de masterclass wordt antwoord gegeven op deze vragen.

> meer informatie en aanmelden