ga naar de hoofdinhoud

Online Workshop: Open Hiring

Donderdag 16 februari van 14:00 - 15:00 uur: workshop Open hiring. Dit betekent dat iemand gewoon bij je aan de slag gaat, als die persoon denkt de geschikte kandidaat te zijn voor de vacature.

De arbeidsmarkt is krap en alle hens aan dek om voldoende en gekwalificeerd personeel binnen te krijgen. Al eens gedacht aan alternatieve manieren om aan goede mensen te komen? Jos van Delft van de Start Foundation neemt je mee in het principe van “Open Hiring”.

Dus geen sollicitatiegesprek, cv of bemoeienis van de overheid. Iedereen is welkom, ongeacht waar je vandaan komt of wat je in het verleden hebt gedaan. Het enige wat telt is de motivatie om te werken. Zonder vragen.

Hoe kan dat voor je werken? En wat vraagt dat van jou als werkgever? De Start Foundation neemt ons mee in de wereld van Open Hiring.

Programma

Tijdens zijn presentatie snijdt Van Delft een tweetal thema’s aan.

  • Ten eerste geeft hij uitleg over inclusief werkgeven in het algemeen. En dan vooral waarom je hier als organisatie mee zou starten
  • Vervolgens zoomt hij in op Open Hiring. Wat houdt deze methodiek in? Hoe is hij in te zetten? Welke werkgevers zijn al gestart? Wat zijn hun ervaringen? Daarnaast blijft er voldoende tijd en ruimte over voor het stellen van vragen en het voeren van een discussie

De workshop vindt online plaats op 16 februari van 14.00 tot 15.00 uur. Blok de tijd en datum alvast in je agenda. Een paar dagen van tevoren ontvang je per mail een link naar de workshop. Meld je nu aan en mis het niet!