Verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland 2023'

Ook waterschappen kunnen deelnemen aan de verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland 2023'. Steun jij de verkiezing binnen jouw organisatie, om de vitaliteit en inzetbaarheid van technische vakmensen te waarderen?

Waardering van fitte en vitale vakmensen draagt bij aan het behoud van technisch personeel. Dat is een effectieve manier om het tekort aan technische vakmensen op te vangen. Waardering is essentieel voor de motivatie, trots, vitaliteit en het werkplezier van technici.

Ook dit jaar focussen we op de mentale gezondheid en vitaliteit van onze vakmensen. Wij maken zichtbaar wat in de praktijk goed werkt en zetten technische medewerkers die uitblinken in gezond en vitaal werken in het zonnetje.

Hoe werkt het?
Collega’s en leidinggevenden, ook van ondersteunende diensten of managementteams, nomineren zelf personen of teams uit hun organisatie en vertellen waarom zij uitblinken in onder andere mentale vitaliteit.

  •     Op 6 maart start het nomineren;
  •     Van maart tot en met mei 2023 kun je nomineren;
  •     Eind juni 2023 worden er tijdens een feestelijke verkiezingsdag de mooiste verhalen over technische vakmensen gedeeld.

Deel de campagne binnen jouw organisatie!
Om zoveel mogelijk technische vakmensen in het zonnetje te kunnen zetten vraagt CrossOver onze werkgevers om aandacht te schenken aan deze verkiezing. In onze campagne zetten we ook social media in; je kunt de berichten die daarop verschijnen eenvoudig delen. En we sturen je graag campagnemateriaal als jouw organisatie is aangesloten bij de WENB, de WWb of de Vwvw.

Meer informatie?
Heb je vragen over deelname aan De Slimste Handen van Nederland 2023, neem dan contact op met Michiel Andriessen, projectleider CrossOver, telefoon: (06) 505 205 23. Bekijk ook de website 'De Slimste Handen van Nederland'.


Deze verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door de WENB en het Zilveren Kruis vanuit het meerjarenprogramma Fit & Vitaal. Bekijk ook de activiteitenkalender voor 2023. Heb je vragen over dit programma, neem dan contact op met Floor van den Heuvel, programmamanager Fit & Vitaal (website WENB).