ga naar de hoofdinhoud

Verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland 2024'

De genomineerden zijn bekend. Meld je aan voor de feestelijke uitreiking op 21 juni!

De nominatieperiode voor de verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland 2024' is voorbij. Er zijn meer dan 140 technische vakmensen en teams genomineerd. Genomineerden zijn afkomstig uit de sectoren energie (netbeheer en productie/levering), recycling & milieu (GEO) en (drink)water. Ook uit andere sectoren dan die van de WENB, de WWb en de Vwvw zijn er technische collega’s genomineerd. 

Uit de sector waterschappen zijn collega's genomineerd van Hoogheemraadschap Hollands Noorder kwartier, Waterschap De Dommel, Hoogheemraadschap Rijnland en Waterschap Noorderzijlvest. 

Binnenkort komt de jury bijeen om zich over al deze nominaties te buigen om gezamenlijk te bepalen welke nominaties een podium krijgen tijdens de feestelijke uitreiking. Dit jaar bestaat de jury uit Gerritje Cornelisse (directeur NXtv), Michel van der Feen (lid van het landelijke ondersteuningsteam en programmamanager Sterk Techniek Onderwijs), Tom van der Kolck (teamleider bij Vattenfall) en Kim Teunis (HR-directeur Enexis).

Ook dit jaar zijn een aantal genomineerden geïnterviewd over wat hun werk zo leuk maakt. Lees de interviews op de website van CrossOver.

Meld je aan voor de feestelijke uitreiking!
Op vrijdag 21 juni 2024 vindt de feestelijke uitreiking plaats bij ROVC TechCenter in Ede. Alle genomineerden, nomineerders en andere betrokkenen zijn welkom.

Meld je aan bij CrossOver!

Programma
Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

  • 14.00 - 14.45 uur: rondleiding door ROVC TechCenter Ede (voor geïnteresseerden)
  • 14.30 - 15.00 uur: inloop met koffie en thee
  • 15.00 - 17.00 uur: uitreiking
  • 17.00 - 18.30 uur: borrel

Heb je vragen over de uitreiking? Neem dan per e-mail contact op met het projectbureau van CrossOver, of bel: (06) 436 667 81.

Waarom deze verkiezing?
Met deze verkiezing maken we zichtbaar en waarderen we wat technisch medewerkers of teams doen om gezond en veerkrachtig aan het werk te blijven. Zo proberen we uitval en verloop te voorkomen. Projectbureau CrossOver organiseert deze verkiezing voor medewerkers in diverse sectoren. De WENB is hoofdpartner van de verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland'.

Onderdeel van meerjarenprogramma 'Fit & Vitaal'
Deze verkiezing wordt mogelijk gemaakt vanuit ons meerjarenprogramma Fit & Vitaal, dat wordt ondersteund door Zilveren Kruis. Op website van de WENB vind je meer informatie over de verkiezing 'De Slimste Handen van Nederland'. 

Lees ook het volgende recente nieuwsbericht over waardering voor vitale technici en houd de activiteitenkalender Fit & Vitaal in de gaten!