ga naar de hoofdinhoud

Webinar Inclusief werken, hoe doe je dat?

Diversity Day 4 oktober. Laat je inspireren door Lauren Verster en Sophie van der Stap.

Op 4 oktober van 10.00 tot 11.00 uur nodigen we je graag uit voor het live webinar met presentatrice en programmamaakster Lauren Verster en schrijfster Sophie van der Stap over het thema inclusief werken. Dit webinar vindt plaats op Diversity Day. Op deze dag staan landelijk meer dan 250 bedrijven stil bij diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid. Het thema van dit jaar is ‘Verschil Verrijkt’. Het webinar sluit aan bij het jaarthema van de WENB: inclusie.

Na een korte introductie door directeur van de WENB Reinier Rutjens, geven Lauren Verster en Sophie van der Stap een inspirend webinar over de lessen en inzichten die zij hebben opgedaan tijdens hun verblijf in andere (sub)culturen en hoe je dat terugziet in je werk. Het is mogelijk met iedereen, op elk moment, een goed gesprek te kunnen voeren: als je maar de juiste vragen stelt, volgens Lauren.

Lauren en Sophie nemen je mee in diverse anekdotes uit eigen reizen en in humoristische en herkenbare situaties waarin er wel of niet sprake was van inclusie. Ook geven ze makkelijk toepasbare tips en tricks om zelf inclusiever te gaan werken. Want wat voor werk je ook doet, vaak vinden we het lastig om samen te werken met mensen die niet op ons lijken. Hoe zorg je dat iemand zich welkom voelt? Wat zijn verschillende vormen van uitsluiting? Ben je je bewust van de filters waarmee je een ander bekijkt? In dit interactieve webinar komen deze en andere vragen aan bod en is er ruimte voor vragen uit je eigen dagelijkse praktijk.

Dit webinar is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Alliander, Stedin, Enexis, Gasunie en de WENB. Meld je hier aan!