ga naar de hoofdinhoud

Webinar over psychologische veiligheid op het werk

Op 3 november 2022 organiseert Zilveren Kruis een online sessie over psychologische veiligheid binnen organisaties.

Ruim driekwart (76%) van de Nederlandse bevolking tussen de 18 en 68 jaar voelt zich gelukkig 'sociaal veilig' op het werk. Desondanks heeft bijna één op de vijf Nederlanders wel eens sociale onveiligheid op de werkvloer ervaren!

Dit blijft vaak een onbesproken onderwerp en in 23% van de organisaties is het nog steeds onduidelijk waar mensen terecht kunnen. (bron: Discriminatie Arbeidsmonitor 2022, Nationale Vacaturebank).

Laat je inspireren!

Joriene Beks is bedrijfskundige en expert op het thema psychologische veiligheid. Zij legt tijdens dit webinar uit hoe je psychologische veiligheid realiseert op de werkvloer. Maar ook hoe een open sfeer tussen medewerkers goede werkverhoudingen, productiviteit en creativiteit realiseren.

Doeschka Anschutz is onderzoeker, psycholoog en docent met kennis van de belangrijkste wetenschappelijke principes achter gedragsverandering vanuit autonomie. Zij maakt een concrete vertaalslag hoe je van 'willen' naar 'doen' beweegt, zodat medewerkers actief aan de slag gaan met hun gezondheid.

Doelgroepen

De webinar is interessant voor (HR-)professionals die het thema arbo, gezondheid, vitaliteit, (duurzame) inzetbaarheid, of leren en ontwikkelen in hun portefeuille hebben. Ook lijnmanagement en OR-leden zijn van harte welkom om deel te nemen aan dit webinar. Stuur deze uitnodiging daarom ook door aan een of meerdere collega’s voor wie dit webinar ook interessant is om te volgen.

Praktische informatie

Dit webinar van Zilveren Kruis over 'Psychologische veiligheid op het werk' vindt plaats op donderdag 3 november 2022, van 15.15 tot 16.00 uur, en wordt verzorgd door Joriene Beks en Doeschka Anschutz.

Voor leden van de werkgeversverenigingen WENB, WWb en Vwvw zijn er aan deelname geen kosten verbonden.

Meld je aan voor dit webinar via de registratiewebsite van Zilveren Kruis.