ga naar de hoofdinhoud

Workshop Inclusieve communicatie

De wereld wordt diverser. Op welke manieren kunnen we verschillende doelgroepen bereiken?

Daarover gaat de workshop inclusieve communicatie op 19 januari onder leiding van Hanan Challouki, expert op het gebied van inclusieve communicatie. Wat is inclusieve communicatie en wat niet? Hoe zet je de eerste stappen, hoe begin je? Inclusieve communicatie normaliseert diversiteit en plaatst het in de echte wereld, zonder daar een waardeoordeel aan te verbinden. Tijdens de workshop kijken we ook naar de praktijk door voorbeelden te bespreken. Iedereen heeft onbewuste vooroordelen waarmee we leven, wat zijn die van jou of van jouw organisatie?

Over Hanan Challouki
Na haar afstuderen aan de Universiteit Antwerpen met als Master Strategische Communicatie werd ze al snel geconfronteerd met het gebrek aan diversiteit in de industrie. Haar missie om een meer inclusieve samenleving op te bouwen leidde haar naar het ondernemerschap. Met haar bedrijf Inclusified wil ze haar missie vervullen om inclusie op ieders prioriteitenlijst te krijgen. ‘We kunnen onmogelijk werken aan maatschappelijke vooruitgang of strijden voor gelijke rechten in de samenleving als onze communicatie niet mee verandert.’

Hanan heeft veel bedrijven geadviseerd over inclusieve communicatie, ze geeft les, maakt podcasts waar ze in gesprek gaat met inspirerende vrouwelijke ondernemers en in 2021 kwam haar boek ‘inclusieve communicatie’ uit.

Laat je inspireren
Ben je er bij? Of zoals Hanan zegt: “De kansen liggen er en inclusieve communicatie is een manier om ze te grijpen.”

Aanmelden voor de workshop? Klik hier

Hanan Challouki